Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи і у 2023 році продовжує, незважаючи на воєнний час, проводити лабораторні заняття в готелях і ресторанах. І хоч робота триває, онлайн, але ж це реалії сьогодення.
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи і у 2023 році продовжує, незважаючи на воєнний час, проводити лабораторні заняття в готелях і ресторанах. І хоч робота триває, онлайн, але ж це реалії сьогодення.
Тринадцятого жовтня здобувачі та здобувачки першого й другого рівнів вищої освіти за спеціальностями «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа», а також науково-педагогічні працівники та працівниці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) мали можливість долучитися до онлайн-заходу, організованому компанією «PROFI CLUB».
Нещодавно в Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти Державного закладу вищої освіти «УМО» Національної академії педагогічних наук України відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція. Її присвятили темі «Інноваційні технології при підготовці фахівців/фахівчинь галузі послуг і народних ремесел в умовах воєнного та повоєнного часу». Приєдналася до заходу й кафедра туризму та готельно-ресторанної справи факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University).
Днями науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) разом зі студентами-магістрами, які навчаються за освітньою програмою «Туризмознавство і гостинність», взяли участь в онлайн-конференції «Ресторанний ринок України під час війни – що буде далі?»
У Запорізькому національному університеті (ZNU, Zaporizhzhia National University) триває успішне втілення в життя профорієнтаційного проєкту «Історії успіхів випускників ЗНУ». Сьогодні в його рамках пропонуємо вашій увазі інтерв’ю з вихованцем факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму Михайлом Ковалем (магістратура, спеціальність «Туризм»).
В Україні нещодавно відбувся Національний тиждень молоді «Job Shadowing Week», у якому взяли участь провідні компанії в різних галузях. Їхні представники надали можливість студентам безпосередньо ознайомитись із роботою цих компаній і поспілкуватися з провідними фахівцями й фахівчинями з різних галузей. Серед інших спеціальностей, представлених на заході, була «Готельно-ресторанна справа». У заходах цієї категорії взяли участь і студенти 1 та 2 курсів факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму (спеціальність «Готельно-ресторанна справа») Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University).
Десятого лютого представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) опублікувала свій перший збірник матеріалів І Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку». Захід відбувся 9-10 грудня 2021 р. під егідою програми ЄС Еразмус+, напрям ім. Жана Моне в рамках проєкту 620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні»/«Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine».