Стара версія
Університет Вступнику Навчання Наука Міжнародна
діяльність
Студентське
самоврядування
Новини пресслужби ЗНУ / Новини / Проєкт «Історії успіхів випускників ЗНУ»: вихованка факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму, адміністраторка ресторану «Каліфорнія» Маргарита Леміш

Проєкт «Історії успіхів випускників ЗНУ»: вихованка факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму, адміністраторка ресторану «Каліфорнія» Маргарита Леміш

Проєкт «Історії успіхів випускників ЗНУ»: вихованка факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму, адміністраторка ресторану «Каліфорнія» Маргарита Леміш
30.07.2020 15:16 Все Головні новини Факультети Фізичного виховання Відділ доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування Історії успіхів випускників ЗНУ ZNU Zaporizhzhia National University факультет фізичного виховання здоров’я та туризму відділ доуніверситетської підготовки профорієнтації та працевлаштування пресслужба проєкт «Історії успіхів випускників ЗНУ»

У Запорізькому національному університеті (ZNU, Zaporizhzhia National University) триває втілення в життя проєкту «Історії успіхів випускників ЗНУ». Черговий матеріал цієї рубрики присвячений розповіді про професійне становлення вихованки факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму (спеціальність «Туризм»), адміністраторки ресторану «Каліфорнія» у місті Запоріжжя Маргарити Леміш.

- Пані Маргарито, розкажіть, будь ласка, чому свого часу Ви обрали для здобуття вищої освіти саме ЗНУ?

- Запорізький національний був і залишається головним, на мою думку, вишем нашого регіону. Коли обирала між закладами вищої освіти наприкінці 11 класу, зупинилася саме на нього, а наявність навчання за бюджетні кошти на омріяній спеціальності стала приємним бонусом.

- Які отримані знання стали найкориснішими у дорослому житті й у роботі?

- Найбільш корисними були знання та навички спілкування в різноманітному колективі, вміння знаходити підхід до викладачів різного віку, статі та з різними життєвими позиціями, знання щодо використання більш глибокого та спеціалізованого програмного забезпечення в галузі туризму, а також – різноманітна необхідна нова інформація, отримувана на кожній практиці.

- Яких викладачів Ви найчастіше згадуєте зараз, чи спілкуєтесь із ними зараз, після завершення навчання?

- Найбільш часто я згадую, звичайно, викладачів моєї кафедри туризму, де абсолютно всі викладачі готові завжди прийти тобі на допомогу. Причому не тільки з навчальних питань, а й з інших тем. Спілкування підтримую й досі, навіть після 6 місяців із дня випуску, адже у нас склалися надзвичайно дружні стосунки, чому я дуже рада та вдячна за це й університету також.

- Чи влаштовували ви зустрічі з колишніми одногрупниками, чи цікаво було дізнатися, чим саме вони займаються на сьогодні?

- З одногрупниками бачимося досить рідко, адже у більшості випадків у нас зовсім не співпадають графіки роботи. Галузь туризму, на жаль, не сприяє частим зустрічам.

- Чи змінили б Ви щось у Вашому житті, якби знову стали студенткою?

- Нічого б не змінювала, бо, як мені здається, отримала від навчального процесу усе необхідне і все, що було можливо. З огляду на те, що я була абсолютною відмінницею, я намагалася запам’ятовувати кожне слово викладачів будь-якого предмету, й ця інформація є дуже цінною та корисною. Якщо згадувати аспекти спілкування з одногрупниками, мабуть, проводила б з ними ще більше часу. Але кардинально не стала б нічого змінювати.

- Яким видом діяльності ви займатись зараз, у якій галузі працюєте, як саме обрали цю професію?

- Ще зі школи мріяла працювати в галузі туризму та готельно-ресторанного бізнесу та була дуже рада тому, шо вступила в ЗНУ саме на спеціальність «туризм». Із третього курсу я працюю в ресторані, насолоджуюсь цією роботою і надалі планую працювати саме в цій галузі. Дуже пишаюся тим, що працюю за спеціальністю та можу використовувати з користю усі знання та навички, які я отримала в університеті.

- Що Вас надихає у роботі та якими здобутками Ви пишаєтесь?

- На даний момент мене надихає те, що я дуже обізнана в рамках своєї роботи, що комбінація теоретичних знань, які мені дав університет, та практичних, які були здобуті за майже 4 роки безперервної роботи у моїй галузі, роблять мене дуже цінним та висококваліфікованим працівником не тільки міського рівня.

- Які Ваші професійні пріоритети?

- Людяність, порядність, ввічливість, відданість професії, надійність як персоналу, так і роботодавця.

- Яким Ви бачите своє подальше професійне майбутнє, про що мрієте?

- Мої мрії та надії, безперечно, пов’язані лише з ресторанним бізнесом. Сподіваюся на кар’єрне зростання, здобуття все нових і нових знань та відкриття свого власного закладу високого рівня у майбутньому.

- Що Ви можете порадити студентам і випускникам ЗНУ, зокрема Вашого факультету?

- Можу порадити не жаліти себе, цілком віддаватися навчанню та роботі, не боятися експериментувати та змінювати щось у своєму житті, вірити у власні сили та упевнено йти до мрії!

 

Спілкувалася Каміла Ситник

 

 

Схожі новини