Університет Вступнику Навчання Наука Міжнародна
діяльність
Студентське
самоврядування
Новини пресслужби ЗНУ / Новини / Представники факультету фізичного виховання, здоров'я та туризму дізналися про сучасні тренди ресторанного бізнесу

Представники факультету фізичного виховання, здоров'я та туризму дізналися про сучасні тренди ресторанного бізнесу

Представники факультету фізичного виховання, здоров'я та туризму дізналися про сучасні тренди ресторанного бізнесу
07.07.2022 09:16 Все Головні новини Факультети Фізичного виховання ZNU Zaporizhzhia National University факультет фізичного виховання здоров’я та туризму освітній процес вебінар

П’ятого липня науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) приєдналися до чергового етапу онлайн-марафону «Terra Incognita: ресторани в час війни». Цього разу під час вебінару керуючий партнер компанії «Restеtica» Андрій Магалецький спілкувався з членкинею комісії при голові Житомирської обласної військової адміністрації щодо розвитку ресторанного ринку, рестораторкою з 15-річним стажем, керуючою рестораном «Gangsters» (м. Житомир) Оксаною Юрковською.

Учасники онлайн-заходу дізналися по те, як трапилося, що пані Оксана стала локомотивом волонтерського руху рестораторів свого міста. Також гостя онлайн-марафону розповіла, як змінюються й трансформуються операційні процеси в ресторанному бізнесі під час війни. Окрему увагу вона приділила питанню: що дає Україні співпраця з міжнародною гуманітарною організацією «World Central Kitchen» (WCK)? Присутніх на заході цікавили відповіді на запитання: як змінюються економічні показники в ресторанах на сьогодні та чи є «світло в кінці тунелю»? Крім того, аудиторія дізналася, які тренди, на думку спікерки, пануватимуть у ресторанному бізнесі після перемоги.
Викладачі та студенти факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму ЗНУ подякували організаторам за можливість приєднатися до корисного й цікавого заходу. На їхню думку, спілкування з відомими фахівцями-практиками дозволяє здобувачам освіти краще розуміти сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні, а також – формувати необхідні професійні компетентності.

Слідкуйте за подіями вишу також на соцмережевих сторінках пресслужби ЗНУ:

https://www.facebook.com/pressluzhbaZNU

https://www.instagram.com/pressluzhbaznu/

https://t.me/pressluzhbaZNU

 

Схожі новини