Представники факультету фізичного виховання, здоров'я та туризму дізналися про сучасні тренди ресторанного бізнесу
П’ятого липня науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) приєдналися до чергового етапу онлайн-марафону «Terra Incognita: ресторани в час війни». Цього разу під час вебінару керуючий партнер компанії «Restеtica» Андрій Магалецький спілкувався з членкинею комісії при голові Житомирської обласної військової адміністрації щодо розвитку ресторанного ринку, рестораторкою з 15-річним стажем, керуючою рестораном «Gangsters» (м. Житомир) Оксаною Юрковською.
Учасники онлайн-заходу дізналися по те, як трапилося, що пані Оксана стала локомотивом волонтерського руху рестораторів свого міста. Також гостя онлайн-марафону розповіла, як змінюються й трансформуються операційні процеси в ресторанному бізнесі під час війни. Окрему увагу вона приділила питанню: що дає Україні співпраця з міжнародною гуманітарною організацією «World Central Kitchen» (WCK)? Присутніх на заході цікавили відповіді на запитання: як змінюються економічні показники в ресторанах на сьогодні та чи є «світло в кінці тунелю»? Крім того, аудиторія дізналася, які тренди, на думку спікерки, пануватимуть у ресторанному бізнесі після перемоги.
Викладачі та студенти факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму ЗНУ подякували організаторам за можливість приєднатися до корисного й цікавого заходу. На їхню думку, спілкування з відомими фахівцями-практиками дозволяє здобувачам освіти краще розуміти сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні, а також – формувати необхідні професійні компетентності.
Слідкуйте за подіями вишу також на соцмережевих сторінках пресслужби ЗНУ:
https://www.facebook.com/pressluzhbaZNU
https://www.instagram.com/pressluzhbaznu/
https://t.me/pressluzhbaZNU