Університет Вступнику Навчання Наука Міжнародна
діяльність
Студентське
самоврядування
Новини пресслужби ЗНУ / Новини / У ЗНУ 8-9 грудня відбудеться конференція «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку»

У ЗНУ 8-9 грудня відбудеться конференція «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку»

У ЗНУ 8-9 грудня відбудеться конференція «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку»
07.12.2022 17:03 Все Головні новини Факультети Фізичного виховання ZNU Zaporizhzhia National University ЗНУ Запорізький національний університет факультет фізичного виховання здоров’я туризм наукова діяльність міжнародна діяльність конференція

Восьмого-дев’ятого грудня кафедра туризму та готельно-ресторанної справи факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) запрошує на ІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку». Захід організовують у рамках Всеукраїнської ініціативи #ErasmusDays 2022 та під егідою програми ЄС «Еразмус»+, напрям ім. Жана Моне у рамках проєкту 620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» (DIRUT).

 

Тематичний спектр конференції:

- Прогнозування та планування діяльності підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного та повоєнного часу;

- Соціокультурні, історичні, філософські, екологічні, правові засади генезису й розвитку туризму та готельно-ресторанної справи (регіональний, всеукраїнський, світовий аспекти);

- Менеджмент, маркетинг, логістика й ціноутворення в туризмі та готельно-ресторанній справі в умовах цифровізації;

- Економіка, фінанси, статистика в туризмі й готельно-ресторанній індустрії;

- Інформаційні технології, креативність, інноваційна та інвестиційна діяльність, кластеризація в туризмі й готельно-ресторанній справі;

- Проєктна діяльність в туризмі та готельно-ресторанній справі: управління, диверсифікація, стандартизація, сертифікація та якість продукту;

- Основи безпеки в туризмі та готельно-ресторанній справі; туризм в умовах пандемії Covid-19;

- Іміджева політика, бізнес-етика й міжкультурна комунікація в туризмі та готельно-ресторанній індустрії;

- Проблеми та перспективи розвитку сільських територій в Україні на засадах європейської практики диверсифікації, креативності й кластеризації туризму;

- Роль туризму в поліпшенні стану здоров’я населення, впровадженні здорового способу життя, збереженні й розвитку туристично-рекреаційних ресурсів, культурних цінностей і традицій, екологічно безпечного навколишнього середовища; застосуванні моделей «зеленої економіки»;

- Забезпечення партнерської взаємодії органів державної влади, місцевого самоврядування, бізнесу, науки, освіти та громад щодо розвитку туризму та готельно-ресторанної справи;

- Кадрове забезпечення індустрії туризму та готельно-ресторанної справи: професійна підготовка та підвищення кваліфікації фахівців/фахівчинь.

 

Програма заходів

 

8 грудня 2022 р.

10.00-14-30

Відкриття конференції, пленарне засідання; обговорення питань

Реєстрація: за лінком: http://surl.li/dsjww

 

Дані доступу до ZOOM:

Ідентифікатор: 802 872 1628

код доступу: 7777777

 

9 грудня 2022 р.

10.00-13.00

Виступи учасників секційних засідань.

Дані доступу до ZOOM:

Ідентифікатор: 213 174 2813

код доступу: 28052020

 

Форми участі:

- Участь із публікацією тез доповіді;

- участь без публікації;

Вимоги до оформлення тез знаходяться в програмі конференції.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

За результатами роботи конференції передбачається видання електронного збірника матеріалів.

Організатори та партнери:

- Міністерство освіти і науки України (м. Київ);

- Запорізький національний університет (м. Запоріжжя);

- Національний «Еразмус+» Офіс в Україні (м. Київ);

- Департамент культури та інформаційної політики (м. Запоріжжя);

- Запорізька обласна туристична асоціація (м. Запоріжжя);

- Громадська організація «Дивосвіт» (м. Запоріжжя);

- Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка (м. Тернопіль);

- Університет імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро);

- Національний університет харчових технологій» (м. Київ);

- Інженерний навчально-науковий інститут Запорізького національного університету (м. Запоріжжя);

- Талліннський університет (Естонія);

- Литовський університет спорту (Литва);

- Університет Вітаутаса Великого (Литва);

- Компанія Смарт Тур (Болгарія);

- Вища школа агробізнесу в Ломжі (Польща);

- ТОВ «Туристична компанія «Анекс Тур» (м. Запоріжжя);

- Асоціація Кулінарів України (м. Київ);

- Туристична агенція «TPG» (м. Запоріжжя);

- Готель «Khortitsa Palace» (м. Запоріжжя);

- Проєкт Зимова школа «Креативно про цілі сталого розвитку» за фінансової підтримки Британської Ради в межах програми «Активні громадяни» Посольства Великої Британії в Україні (м. Київ / м. Запоріжжя).

 

 

Лариса Безкоровайна,

докторка педагогічних наук, доцентка, професорка кафедри

туризму та готельно-ресторанної справи,

виконавиця проєкту «Erasmus+ JMM» «DIRUT»

 

Слідкуйте за подіями вишу також на соцмережевих сторінках пресслужби ЗНУ:

https://www.facebook.com/pressluzhbaZNU

https://www.instagram.com/pressluzhbaznu/

https://t.me/pressluzhbaZNU

 

Схожі новини