За час навчальної практики 14 червня відбулась екскурсія студентів 1 курсу спеціальностей «готельно-ресторанна справа» і «туризм і рекреація» ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) до готелю Khortitsa Palace.
За час навчальної практики 14 червня відбулась екскурсія студентів 1 курсу спеціальностей «готельно-ресторанна справа» і «туризм і рекреація» ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) до готелю Khortitsa Palace.
17 квітня в ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) в межах проведення конференції «Молода наука-2025» відбулась важлива подія для студентів і викладачів кафедри туризму, рекреації та готельно-ресторанної справи факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму. Це – конференція, присвячена актуальним питанням розвитку туризму та готельно-ресторанної сфери. Модераторками заходу стали кандидатки наук, доцентки Олена Конох та Інна Чуєва.
5 грудня в Запорізькому національному університеті (ZNU, Zaporizhzhia National University) на кафедрі туризму, рекреації, готельно-ресторанної справи факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку».
28 січня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи в ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) відбулася ланч-зустріч, де учасники заходу проаналізували результати реалізації міжнародного освітнього проєкту «DIRUT», а також обговорили ключові напрямки роботи над новими проєктами.
Восьмого лютого відбулася зустріч з випускниками коледжу бізнесу та харчових технологій ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University). На заході були присутні представники Запорізького національного університету з профорієнтаційної роботи, зі вступу на спеціальності туризм і рекреація, готельно-ресторанна справа, економічні та біологічні спеціальності.
13 жовтня у ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) організували офлайн лабораторне заняття з дисципліни «Технологія і якість продукції ресторанного господарства» в лабораторії вишу для студентів 3 курсу спеціальності «готельно-ресторанна справа». На занятті присутні розглянули теоретичний матеріал за темою «Форма нарізки овочів та їх призначення» та отримали практичні навички нарізки овочів та їх кулінарне призначення.
19-20 квітня 2023 року викладачі(ки) кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University), а також студенти(ки) першого (бакалаврського) за ОП «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» і другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОП «Туризмознавство і гостинність» узяли участь у Міжнародному форумі «ІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ: СТАН, ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ВІЙНИ».
Завдяки тісній співпраці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) з представниками\цями туристичного і готельно-ресторанного бізнесу одинадцятого квітня 2023 року доцентка кафедри Інна Чуєва провела бінарну лекцію для студентства другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності туризм з дисципліни «Управління якістю послуг у галузі обслуговування» разом із керуючим 5-тизірковим готелем «Khortitsa Palace» Джффаром Шамія, який має багаторічний успішний управлінський досвід.
Студентка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, ОП «Готельно-ресторанна справа» 3 курсу, групи 6.2410 Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University) ОЛЕНА ГРИЦАЙ у співавторстві зі студентом Одеського національного технологічного університету Юрієм Дзюбою стала фіналісткою Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт англійською мовою «Black Sea Science».
Незважаючи на воєнний час і завдяки плідній співпраці ЗНУ (ZNU, Zaporizhzhia National University) з Асоціацією «UMC Italy» студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи готуються до проходження літньої практики у закладах ресторанного господарства Італії.