19 лютого в Торговому коледжі ЗНУ цикловою комісією «Технології та організації харчування» було проведено конкурс професійної майстерності серед студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» та виставка-продаж борошняних страв до Масляної. Всі кошти, зібрані на виставці-продажі були направлені на потреби української армії.
На святі були присутні почесні гості: проректор з наукової роботи ЗНУ Геннадій Васильчук, директор комбінату харчування «Мрія» Ірина Спесівцева, директор кафе здорового харчування центру розвитку «Анаель» Світлана Растворова. Вони привітали студентів зі святом та подякували їм за небайдужість та бажання допомогти українським захисникам.
Конкурс проводився за номінаціями «За кращу концепцію ресторану», «За кращу сервіровку столу до свята «Масниця», «За кращу презентацію страв». Оцінювало роботу студентів журі, до складу якого увійшли викладач спеціальності «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» Алла Іванова; завідувач практикою та викладач «Товарознавство харчових продуктів» Наталія Воронько; завідувач денним відділенням та викладач курсу «Історія України» Вікторія Турченко.
Студенти групи 9 ТХ1/12 Валентин Москівець, Аліна Думбасар, Наталя Кірюта та Наталя Кулачок представляли ресторан «Берегіня» і перемогли в номінації «За кращу концепцію ресторану».
Студенти групи ТХ 1/13 Олена Міщенко, Іван Сич і Владислав Каргієв представляли ресторан «Червона калина» і стали кращими в номінації «За кращу сервіровку столу до свята «Масниця».
Студенти групи ТХ1/13 Тіцька Аліна, Баранова Олена та Вікторія Лубенець представляли ресторан «Солохине подвір’я» і здобули перемогу в номінації «За кращу презентацію страв».
Торговий коледж