У Фаховому коледжі бізнесу та харчових технологій ЗНУ провели відкриту конференцію «Борщ як етнокультурний феномен української кухні»

Нещодавно у Фаховому коледжі бізнесу та харчових технологій Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University) майстриня виробничого навчання Олена Ковальова організувала дистанційну відкриту конференцію «Борщ як етнокультурний феномен української кухні».
Під час науково-дослідної роботи студенти/ки спеціальності «Харчові технології», групи 9ХТ-1/21, вивчали феномен українського борщу. Метою заходу стало дослідження сучасних видів борщів і знаходження стародавніх рецептів, які існують і донині; розвитку любові до української кухні та української культури взагалі. Олена Ковальова поділилась з аудиторією історією та цікавими фактами про український борщ. Потім відбулась захоплива віртуальна екскурсія різними регіонами України, під час якої молодь ознайомила присутніх із стародавніми та сучасними рецептами українського борщу. Наприкінці заходу здобувачі/ки освіти закріпили свої знання, відгадавши цікавий кросворд.
«Ми впевнені, що такі заняття сприяють розвитку любові до української кухні, поваги до традицій і виховують справжніх патріотів своєї держави», – зазначають викладачі та викладачки Фахового коледжу бізнесу та харчових технологій ЗНУ.
Слідкуйте за подіями вишу також на соцмережевих сторінках пресслужби ЗНУ:
https://www.facebook.com/pressluzhbaZNU
https://www.instagram.com/pressluzhbaznu/